Cazan pe lemne Ferroli DP 35 kW
Coșul meu  (gol) 0.00 Solicita pret
Coșul meu  (gol) 0.00 Solicita pret
Coșul meu  (gol) 0.00 Solicita pret
Coșul meu  (gol) 0.00 Solicita pret

Cazan pe lemne Ferroli DP 35 kW

Cod: (FERROLI DP 35)
Evaluare:
2940
Montaj și punere în funcțiune Solicită ofertă de preț în caseta de mai jos. În cel mai scurt timp, un operator vă va contacta. Vă mulțumim!
Acest cazan pe lemne Ferroli DP 35 kW este proiectat pentru arderea lemnului pe principiul gazeificarii prin intermediul unui exhaustor care absoarbe gazele evacuate din cazan.

Pachet - cazan pe lemne Ferroli DP 35 kW

 Acest cazan pe lemne Ferroli DP 35 kW are o putere termica de maxim 35 kW, numai incalzire, tiraj natural, se amplaseaza pe pardoseala, este dotat cu panou de comanda standard, are o constructie robusta, randament ridicat, functionare economica si o autonomie mare de ardere.

 

 Acest pachet contine:

- Pompa de circulatie simpla cu 3 trepte de viteza, pentru incalzire; 

- Vas de expansiune pentru incalzire, capacitate 50 litri; 

- 2 Supape de siguranta 3/4" - 3 bar; 

- Termostat de contact; 

- Ventil termic de amestec pentru protectie temperaturi scazute retur cazan DN 32, filet interior. Nu e necesara pompa de by-pass cazan; 

 Atentie! Inainte de a achizitiona pachetul, asigutati-va ca puterea nominala a acestui cazan pe lemne Ferroli DP 35 kW corespunde cu pierderea de caldura a spatiului incalzit.

 Caracteristici generale - cazan pe lemne Ferroli DP 35 kW

 Acest cazan pe lemne Ferroli DP 35 kW functioneaza ecologic in regim de solicitare nominal.

 Acest cazan pe lemne Ferroli DP 35 kW este fabricat din placi de otel cu grosimea de 3 - 6 mm cu gazeificare, izolatia exterioara a corpului cazanului este din vata minerala amplasata sub panourile mantalei exterioare. Cazanul este prevazut in partea superioara cu un panou de comanda pentru reglarea electromecanica. In partea posterioara a acestui cazan pe lemne Ferroli DP 35 kW exista un canal pentru admisia aerului primar si secundar cu o clapeta de reglare in care aerul este incalzit la o temperatura ridicata.

 Acest cazan pe lemne Ferroli DP 35 kW este proiectat pentru arderea lemnului pe principiul gazeificarii prin intermediul unui exhaustor care absoarbe gazele evacuate din cazan.

Acest cazan pe lemne Ferroli DP 35 kW a fost gandit pentru o utilizare economica si ecologica; se utilizeaza pentru incalzirea  locuintelor, cabanelor, a atelierelor si a altor constructii similare.  Atentie! Acest cazan pe lemne Ferroli DP 35 kW nu trebuie sa fie montat in spatiile de locuit (inclusiv holuri)!

 Acest cazan pe lemne Ferroli DP 35 kW functioneaza pe combustibil solid, de exemplu: busteni, brichete, insa ATENTIE - acest cazan nu poate fi utilizat pentru arderea rumegusului si a deseurilor de mici dimensiuni.

Acestea pot fi arse numai in cantitati mici impreuna cu bustenii (max 10 %).  Acest cazan pe lemne Ferroli DP 35 kW ofera un confort optim in conditii de maxima siguranta fiind "controlat" de un termostat de contact. Termostatul serveste la stabilirea temperaturii maxime a apei in cazan. Dupa depasirea valorii stabilite pentru temperatura, ventilatorul este oprit si cazanul functioneaza in regim de solicitare minima. La revenirea temperaturii sub limita stabilita, ventilatorul este pornit din nou si cazanul functioneaza in regim de solicitare maxima.

Pentru a fi performant, acest cazan pe lemne Ferroli DP 35 kW trebuie curatat periodic si corespunzator la fiecare 3 - 5 zile, deoarece cenusa depusa in palnia de alimentare impreuna cu condensul si gudronul reduce puterea furnizata si durata de viata a cazanului si izoleaza suprafata de schimb termic.

 Date tehnice - cazan pe lemne Ferroli DP 35 kW

-Putere termica utila: 35 kW; -Presiune maxima de functionare (apa): 2,5 bar; -Masa cazan: 350 kg; -Diametru racord cos: 150 mm; -inaltime x Latime x Adancime: 1080x580x1150 mm; -Randament cazan: 85 %; -Temperatura gaze arse la sarcina nominala: 225 grdC; -Debit gaze arse la sarcina nominala: 0,019 kg/s; -Volum apa in cazan: 78 litri;

 

Prețul și specificațiile tehnice nu constituie obligație contractuală și pot fi modificate fără o notificare în prealabil. Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferențe între acestea și produsul respectiv. Nu ne asumăm răspunderea pentru modificările aduse de către producător echipamentelor ce le comercializăm.

Comentarii
Producător: 
Ferroli
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

promotie-clienti-iproexempachete-servicii-promotie-iproexem

intretinere-centrala-termice-iproexem  Verificare Revizie Gaze mic 270x400

 

Like us!

Ofertare

  • Departament tehnic-comercial
  • Ing. Virgil Popa
  • 0728/30.20.90
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Contact

  • Strada Aristide Pascal Nr.2, Sector 3, București
  • 021/230.40.49
  • 021/211.40.44
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Intervenții ↑↓