Producători
Coșul meu  (gol) 0.00 Solicita pret
Coșul meu  (gol) 0.00 Solicita pret
Coșul meu  (gol) 0.00 Solicita pret
Coșul meu  (gol) 0.00 Solicita pret
Bosch
Bosch

Societatea noastră deţinută integral, Bosch Thermotechnik GmbH, este unul din principalii furnizori de produse de încălzire şi încălzitoare de apă la nivel internaţional.

Buderus
Buderus

Buderus este una dintre mărcile de prestigiu ale diviziei termotehnice ale concernului german Bosch. Bosch Thermotechnik GmbH a devenit unul din cei mai mari producători de produse de încălzire şi pregătire apă caldă.

Daikin
Daikin

Daikin Europe N.V. (DENV) este o subsidiară deţinută în totalitate de Daikin Industries Limited, www.daikin.com, o corporaţie multinaţională listată pe bursa de valori din Japonia şi un producător şi furnizor lider la nivel global de echipamente de climatizare (încălzire, ventilaţie şi aer condiţionat), inclusiv de pompe de căldură şi soluţii de refrigerare.

De Dietrich
De Dietrich

Lider pe piața soluțiilor în condensație, De Dietrich și-a luat angajamentul de a dezvolta “Sustainable Comfort” în urmă cu mai bine de 10 ani, prin crearea unor sisteme de încălzire inovatoare care consuma mai puțină energie și protejează mediul înconjurator.

Ferroli
Ferroli

GRUPUL FERROLI Compania Ferroli si-a inceput activitatea in 1955,in regiunea Friuli din Italia, zona cu traditie in prelucrarea fierului si a cuprului.

Junkers
Junkers

În anul 2010 marca de termotehnică Junkers a devenit marca Bosch în opt ţări din Europa răsăriteană şi de sud-est. În România, trecerea de la marca Junkers la marca Bosch s-a desfăşurat începând cu 1 ianuarie 2010.

Riello
Riello

Figura lui Pilade Riello se evidențiază din rândul numeroșilor antreprenori italieni care, pe parcursul secolului trecut, au contribuit în mod decisiv la dezvoltarea economică și tehnologică a țării.

Romstal
Romstal

Romstal este o companie românească specializată în comercializarea echipamentelor de instalații pentru construcții.

Vaillant
Vaillant

De peste 135 de ani, Vaillant a stabilit standardele pe piaţa sistemelor de încălzire. Fiecare produs Vaillant nou, a revoluţionat domeniul comfortului casnic.

Viessmann
Viessmann

Grupul Viessmann este unul dintre liderii internaționali în producerea sistemelor de încălzire. Compania înființată în Germania în anul 1917 este condusă în prezent de către un consiliu de administrație sub conducerea Prof. Dr. Martin Viessmann, nepotul fondatorului.

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

promotie-clienti-iproexempachete-servicii-promotie-iproexem

intretinere-centrala-termice-iproexem  Verificare Revizie Gaze mic 270x400

 

Like us!

Ofertare

  • Departament tehnic-comercial
  • Ing. Virgil Popa
  • 0728/30.20.90
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Contact

  • Strada Aristide Pascal Nr.2, Sector 3, București
  • 021/230.40.49
  • 021/211.40.44
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Intervenții ↑↓