Termeni și Condiții
Coșul meu  (gol) 0.00 Solicita pret
Coșul meu  (gol) 0.00 Solicita pret
Coșul meu  (gol) 0.00 Solicita pret
Coșul meu  (gol) 0.00 Solicita pret

1. DOMENII

Website-ul www.iproexem.ro este operat de catre SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL.

CUI: RO 21939595,  J 40 / 11632 / 2007

Sediul social: str. Serg. Ghe. Latea, nr. 18, bl. C 37, sc. B, et. 7, ap. 100, sector 6, Bucuresti

Tel.: 021 / 230.40.49

Fax. : 021 / 211.40.44

Mobil: 0730.59.19.39

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Conturi bancare I B A N : RO 59 INGB 0000 9999 051 70 628 ING BANK Sucursala Bucuresti

RO96 TREZ 7065069XXX011936 Trezoreria Sector 6 Buc .

Prezentele conditii generale de vanzare sunt aplicabile pentru vanzarile efectuate in Romania, mai precis la adresele de livrare comunicate de client, persoane fizice si juridice, pe teritoriul Romaniei.

2. PRODUSELE

 • 2.1 Produsele propuse la vanzare

Produsele propuse la vanzare de catre societatea SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL sunt destinate clientilor persoane fizice si juridice. Produsele si serviciile comercializate pe website-urile societatii sunt exclusiv produse noi. SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL nu comercializeaza produse second-hand sau resapate. Caracteristicile produselor prezentate pe website pot fi modificate de SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL, care va informa in timp util clientii asupra modificarilor. Imaginile produselor nu sunt contractuale.

 • 2.2 Utilizarea produselor

Tinand cont de specificitatea si de cerintele tehnice ale produselor vandute de catre SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL, clientul este obligat sa respecte cu strictete prescrierile si recomandarile in materie de securitate si de fiabilitate referitoare la utilizare, la montare si la stocarea produselor. Raspunderea SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL nu poate fi angajata in niciun caz ca urmare a utilizarii de catre client a produselor cumparate in conditii necorespunzatoare.

 • 2.3 Stocuri disponibile

Avand in vedere variabilitatea comenzilor, SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL nu poate oferi o garantie totala privind mentinerea stocurile disponibile la toate produsele sau serviciile comandate ca urmare a vizualizarii informatiilor pe website. In cazul lichidarii de stoc, SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL va contacta clientul in timp util pentru a-l informa si a-i propune modificarea comenzii sau renuntarea la aceasta. In caz de modificare, SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL va rectifica totalul comenzii (in minus sau in plus) in functie de produsele alese si va confirma clientului prin email noua valoare.

3. COMANDA

 • 3.1 Inregistrarea comenzii

Comenzile trebuie transmise telefonic, la numarul 021 / 230.40.49 (tarif normal) sau prin email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

 • 3.2 Confirmarea comenzii

Confirmarea comenzii va fi transmisa in mai putin de 24 de ore, prin curier electronic automat la adresa de email comunicata de catre client. Prin comunicarea adresei de email de catre client, se considera ca acesta si-a exprimat acordul pentru folosirea acestei tehnici de comunicare la distanta.

Important !

In cazul in care s-a optat pentru plata cu Ordin de plata, comenzile sunt procesate numai dupa primirea si incasarea platii corespunzatoare sumei de pe factura. Orice comanda care nu este platita in maximum 7 zile de la primirea confirmarii de comanda de catre client, va fi anulata in mod automat.

 • 3.3 Modificarea comenzii

Clientul este responsabil pentru informatiile transmise la momentul inregistrarii comenzii. Societatea SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL este exonerata de orice raspundere in cazul in care comanda nu va putea fi confirmata sau livrata la adresa transmisa de client din cauza erorilor casutei de e-mail sau ale coordonatelor adresei de livrare. De asemenea, nu va fi acceptata nicio modificare a adresei de livrare a comenzii dupa ce aceasta a fost confirmata de SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL. Clientul va avea totusi posibilitatea sa modifice pe propria raspundere adresa de livrare luand contact direct cu curierul. Societatea SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL nu va fi responsabila de eventualele erori de livrare sau pierdere de colete de catre curier.

Dupa plata comenzii nu va fi acceptata nicio modificare a acesteia (dimensiuni, brand, profil, adresa de facturare si/sau de livrare, etc)

In cazul unor eventuale erori din comanda, clientul va trebui sa contacteze SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL prin telefon (021 / 230.40.49) sau prin e-mail (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ) si va primi precizari referitoare la conditiile de anulare si de rambursare ale comenzii.

 • 3.4 Refuzul comenzii

SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL are dreptul de a refuza orice comanda din partea unui client, in conditiile de mai jos:

•             produsul comandat nu este pe stoc;

•             imposibilitatea obtinerii confirmarii de plata;

•             identificarea unei erori in informatiile despre produs inclusiv pretul sau o oferta promotionala

De asemenea, SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL isi rezerva dreptul de a refuza orice comanda inainte de confirmarea acesteia prin email catre client.

In cazul in care pretul a fost achitat de catre client inainte de refuzul/anularea comenzii, SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL va returna toate sumele primite in termen de 48 ore de la data solicitarii acestora de catre client.

4. PRETURILE SI MODALITATILE DE PLATA

 • 4.1 Preturile

Preturile afisate pe website-ul societatii SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL sunt exprimate in RON si includ TVA, respectiv de 20% in Romania, nu includ taxele de mediu acolo unde este cazul.

Pentru produsele, echipamentele, accesoriile sau piesele care nu au pret afisat, clientul poate solicita oferta de pret:

- pe site-ul societatii in casutele mentionate

- la tel: 0730.59.19.39

- email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Preturile nu includ taxele de livrare, care sunt stabilite de curierul postal, in functie de zona de livrare si greutatea produselor.

 • 4.2 Modificarea preturilor

SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL isi rezerva dreptul sa modifice preturile de vanzare a produselor din timp in timp. Pretul de vanzare ce trebuie achitat client este cel comunicat pe site-ul SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL in ziua primirii comenzii.

 • 4.3 Plata

(i) prin transfer bancar Puteti afla coordonatele bancare ale societatii SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL pe factura proforma pe care o veti primi prin e-mail dupa trimiterea comenzii.

Important !

In cazul comenzilor la care s-a optat pentru plata cu Ordin de plata, comenzile vor fi expediate catre client numai dupa primirea si incasarea platii corespunzatoare sumei de pe factura proforma. In cazul in care ordinul de plata nu va fi onorat de banca, comanda respectiva va fi anulata automat.

(ii) in numerar, la data receptiei produselor.

Puteti efectua plata produselor comandate in numerar, direct catre curierul care va va livra comanda.

5. DREPTUL DE PROPRIETATE

Orice produs livrat ramane proprietatea societatii SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL pana la plata integrala a sumelor datorate.

6. LIVRAREA

 • 6.1 Costurile de livrare

Costurile de livrare sunt cele practicate de catre firma de curierat Fan Courier si se achita acestora la primirea produselor..

 • 6.2 Intarzieri in livrare

Durata de livrare este de circa 2 sau 3 zile lucratoare in functie de adresa pe care o indicati pentru livrare. Durata este stabilita de curierul postal, informarea prezenta are strict caracter orientativ.

O data informativa de livrare va fi indicata clientului in momentul inregistrarii comenzii sale. Depasirea duratei informative nu angajeaza responsabilitatea societatii SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL pentru despagubiri, dobanda sau alte costuri. Obligatiile contractuale vor fi indeplinite in maxim 30 de zile de la data la care clientul a trimis comanda, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel.

 • 6.3 Aviz de prezentare

Livrarea produselor comandate este asigurata de catre un curier postal autorizat, mandatat de SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL. In caz de absenta clientului in ziua livrarii, curierul este obligat sa contacteze clientul pentru a stabili de comun acord o noua intalnire. Clientul trebuie sa ia legatura cu curierul pentru a intra in posesia produselor in maximum 5 zile dupa prima prezentare a livratorului la adresa de livrare. Dupa expirarea acestui termen de 5 zile, produsele vor fi automat returnate de catre curier societatii SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL. Costurile de retur vor fi facturate clientului si deduse din suma de rembursat pentru comanda sa.

 • 6.4 Livrare partiala

In caz de produse lipsa la livrare, aceasta neconcordanta va fi specificata in scris pe documentul de transport al curierului. Prin urmare, clientul dispune de o perioada de 7 zile pentru a informa SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL despre aceste neconformitati la livrare; aceasta informare se va face prin e-mail, telefon sau scrisoare recomandata si va fi adresata societatii SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL.

SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL se angajeaza sa trimita in cel mai scurt timp produsele lipsa din comanda.

Important !

In caz de lipsa de reclamatii pe documentul de transport al curierului, nu va fi acceptata nicio reclamatie catre curier sau catre SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL.

 • 6.5 Produse deteriorate sau non-conforme cu comanda, la livrare

In caz de livrare a unui produs deteriorat sau non-conform cu comanda, clientul are posibilitatea de a refuza livrarea si de a preciza acest lucru pe documentul de transport al curierului. Prin urmare, clientul dispune de un termen de 7 zile de la livrare pentru a verifica conformitatea produselor livrate si a informa SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL, prin e-mail, telefon sau scrisoare recomandata cu aviz de receptie adresata societatii SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL, str. Aristide Pascal, nr.2, sector 3, Bucuresti. SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL se angajeaza sa preia pe banii sai produsele neconforme cu comanda si sa re-expedieze in cel mai scurt timp produse conforme.

ATENTIE! Produsele folosite nu vor putea in niciun caz sa fie returnate sau rambursate.

7. DENUNTAREA UNILATERALA

Clientul are dreptul sa notifice in scris societatii SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Pentru a asigura o buna desfasurare a procedurii de retur va rugam sa ne comunicati numele, adresa si numarul comenzii dumneavoastra. Returnarea produselor se accepta de SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL numai daca sunt respectate urmatoarele conditii:

•             produsele sunt restituite complet, inclusiv cu toate accesoriile, consumabilele sau materialele de prezentare si publicitate aferente acestuia, in conditii revandabile (neuzat, fara urme de murdarie sau zgarieturi etc). De asemenea este necesar sa returnati si ambalajul produsului fara nicio deteriorare decat aceea strict necesara pentru deschiderea sa. Trebuie sa prezentati si factura care face referire la produsul returnat. Verificarea indeplinirii acestei conditii va fi efectuata in depozitul SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL in momentul receptiei returului;

•             toate costurile pentru transportul produselor returnate la depozitul SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL sunt suportate exclusiv de catre dumneavoastra. In cazul in care cumparatorul nu achita acest transport in momentul returului, SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL isi rezerva dreptul de a retine costurile de transport din valoarea produselor care urmeaza a fi returnate;

•             in cazul acceptarii unui retur de produse, SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL va emite o factura "storno", in conformitate cu prevederile legale in vigoare, in momentul receptionarii produselor in depozitul SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL;

•             In maxim 15 zile lucratoare de la receptionarea produselor in depozitul SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL se va returna cumparatorului valoarea produselor conform conditiilor din prezentul document;

ATENTIE! Acest drept este oferit doar consumatorilor, in temeiul Ordonantei de Guvern nr. 130 din 31 august 2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta (republicata).

8. GARANTIA PRODUSELOR

Produsele SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL beneficiaza de o garantie specifica acordata de fiecare producator.

Clientul are obligatia ca la data receptiei sa verifice conformitatea produselor livrate si sa informeze SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL de eventualele neconformitati. SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL obliga sa schimbe in acest termen orice produs ce prezinta defectele mentionate de client cu urmatoarele conditii:

•             defectul este constatat la livrare; sau

•             defectul este constatat la montaj;

Cand defectul de fabricatie este constatat dupa montaj, clientul are obligatia sa informeze SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL prin e-mail, fax sau scrisoare recomandata adresata societatii SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL, str. Aristide Pascal, nr.2, , sector 3, Bucuresti si sa anexeze copii dupa factura de achizitie, certificatul de garantie, dovada montarii de catre o unitate autorizata precum si o informare privind constatarea defectiunii (pozitia de montaj, tipul defectiunii si imprejurarile in care a aparut).

In consecinta, SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL va recupera produsul considerat cu defect si il va trimite producatorului cu titul de produs in garantie pentru a fi expertizat de acesta. Durata expertizei este de circa 8 saptamani. Daca defectul este confirmat de catre producator, atunci produsul va fi inlocuit aplicand.

ATENTIE! Piesele de schimb comercializate nu beneficiaza de garantie decat daca sunt montate de IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL.

9. INFORMATII LEGALE

 • 9.1 Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

Informatiile comunicate de catre clienti sunt destinate utilizarii de catre SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL care poate fi in situatia de a transmite integral sau partial aceste informatii partenerilor sai comerciali in scopul procesarii comenzilor, livrarii de produse si/sau prestatii de servicii comandate de catre clienti. Datele colectate cu caracter personal colectate de catre SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL nu vor fi transferate tertilor, in niciun scop.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: procesarea comenzilor si livrarea produselor catre clienti.

Furnizarea datelor personale este necesara pentru a fi in masura sa va livram produsele comandate prin intermediul magazinului nostru online. Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a va livra produsele comandate. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajati si furnizori de servicii curierat ai SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL.

Doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL? Aveti posibilitatea sa va abonati la newsletter-ul SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL.ro si veti primi prin e-mail aceste informatii. De asemenea, fiecare e-mail trimis in numele SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL va ofera posibilitatea de a va dezabona in orice moment.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa la SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL, str. Aristide Pascal, nr.2, sector 3, Bucuresti sau printr-un mesaj electronic catre adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. . De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Observatie:

*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

 • 9.2 Dreptul aplicabil si rezolvarea litigiilor

Termenii si conditiile de vanzare prezente sunt guvernate de legea romana. Inainte de a valida orice comanda, clientul declara ca a luat la cunostinta despre Termenii si Conditiile de Utilizare si Vanzare si ca le accepta in totalitate si fara rezerve.

In caz de litigiu, clientul se va adresa serviciului clienti al SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL in scopul gasirii unei solutii amiabile: 021 / 230.40.49.

In caz ca aceasta solutie amiabila nu este gasita, toate litigiile sau contestatiile care pot sa rezulte in urma contractelor dintre SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL, in calitate de vanzator, si client, in calitate de cumparator, vor fi supuse instantelor competente de la sediul vanzatorului.

 • 9.3 Validitatea juridica

Ineficacitatea juridica a uneia dintre clauze nu inseamna nulitatea altor clauze, care se vor aplica in continuare cu efecte juridice depline.

10. DISPOZITII FINALE

 • 10.1 SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale website-ului, fara o notificare prealabila a utilizatorilor sau clientilor. SC IPROEX ENERGY MANAGEMENT SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe website din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari effectuate de de catre administratorul website-ului.
 • 10.2 Alte probleme cauzate de produsele si serviciile prezentate pe www.iproexem.ro care nu au fost tratate in prezentul document, se vor solutiona pe cale amiabila in termen de 15 de zile lucratoare de la data sesizarii prin e-mail sau telefonic a problemelor, de catre utilizator.
 • 10.3 In conditiile in care clientul isi exprima acordul asupra acestor Termeni si Conditii de Utilizare si Vanzare specifici website-urilor www.iproexem.ro, clientul isi va asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a acestui website.

promotie-clienti-iproexempachete-servicii-promotie-iproexem

intretinere-centrala-termice-iproexem  Verificare Revizie Gaze mic 270x400

 

Like us!

Ofertare

 • Departament tehnic-comercial
 • Ing. Virgil Popa
 • 0728/30.20.90
 • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Contact

 • Strada Aristide Pascal Nr.2, Sector 3, București
 • 021/230.40.49
 • 021/211.40.44
 • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Intervenții ↑↓