Clienți | Iproexem
Coșul meu  (gol) 0.00 Solicita pret
Coșul meu  (gol) 0.00 Solicita pret
Coșul meu  (gol) 0.00 Solicita pret
Coșul meu  (gol) 0.00 Solicita pret

 • Rompetrol Downstream

  rompetrol downstreamSegmentul de retail reprezintă una din activitățile de bază ale Grupului. Numărul stațiilor a crescut în ultimii 10 ani de la 54 de stații în 2003, la peste 1.100 de benzinării în 7 țări europene, România, Moldova, Bulgaria, Ucraina, Georgia, Franța și Spania. Rompetrol Downstream coordonează rețeaua locală de stații de distribuție carburanți. În România, compania operează 747 de puncte de distribuție carburanți, adică stații proprii, Partener Rompetrol, stații mobile Expres și rezervoarele Fill&Go Fixed Unit de 9 și 20 metri cubi. Mai mult decât stații de distribuție a carburanților, stațiile Rompetrol sunt gândite ca centre de servicii unde, pe lângă comercializarea de produse de cea mai bună calitate, clienții se pot relaxa în cele 83 restaurante Hei din cadrul rețelei. Benzinăriile Litro reprezintă conceptul de stație premium, cu un design inovator și facilități care să anticipeze nevoile șoferului modern. Acestea sunt situate la km 88 și km 139 pe autostrada București – Constanța, pe ambele sensuri de mers. Rompetrol Downstream a dezvoltat produse specifice care să răspundă nevoii de proximitate, astfel că infrastructura locală de distribuție a crescut cu rapiditate.
 • Obor TOWERS

  obor towersObor Towers, este un complex rezidențial modern și plăcut, în care beneficiile unei locuințe în centru sunt combinate cu liniștea și confortul căminului ideal și unde veți găsi varietate, unicitate și spațialitate prin cele 20 de tipuri de apartamente, din care 7 sunt unicate (apartamente cu grădină sau apartamete cu terase generoase). Oricum ați alege, puteți să vă savurați cafeaua în aer liber în mijlocul capitalei. De la începuturile sale, conceptul Obor Towers a fost de a crea nu doar apartamente și atât , ci locuințe care să fie adevărate cămine pentru tineri și familii în inima orașului, cămine care să le ofere relaxarea și detașarea de rutina zilnică. Pentru că înțelegem varietatea și nevoile diferite ale fiecăruia, am finalizat 125 de apartamente, de la studiouri cu suprafețe cuprinse între 60,75 mp și 66,20 mp , la apartamente cu 4 camere cu suprafețe cuprinse între 182,47 mp și 185,23 mp, trecând prin apartamentele de 2 camere cu suprafețe cuprinse între 84,35 mp și 99,95 mp și prin cele de 3 camere cu suprafețe cuprinse între 142,30 mp și 147,48 mp, într-un imobil cu 2 scări 2S+P+11 etaje și 2S+P+15 etaje.
 • Hotel Caro București

  hotel caroHotelurile Caro se află la doar 15 minute de centrul Bucureştiului, fiind situate pe bulevardul Barbu Văcărescu, în apropierea cartierelor Floreasca, Dorobanți și Pipera. Hotelurile Caro sunt cunoscute pentru zona liniştită în care sunt amplasate, pentru facilităţile moderne şi serviciile de calitate pe care le oferă. Cele 3 hoteluri din București oferă oaspeţilor săi 188 camere confortabile, două restaurante cu o capacitate de peste 300 de locuri, un lobby bar precum şi 1050 de locuri dedicate organizării de evenimente precum conferinte, nunți sau petreceri. Hotelurile Caro sunt situate la 2 minute de mers pe jos faţă de spaţiile de birouri de pe Fabrica de Glucoză şi Dimitrie Pompei şi la numai 15 minute de mers cu maşina de Romexpo sau centrul oraşului- Piaţa Victoriei, Piaţa Romană, Universitate, Piaţa Unirii. Pentru cei care aleg Bucureştiul pentru distracţie şi cumpărături, complexul hotelier Caro este locaţia perfectă pentru cazare – aproape de Băneasa Shopping City precum şi de cluburile Bamboo, Gaia, Barletto sau Fratelli.
 • Club Moving Celis București

  club moving celisCel mai recent și mai ambițios proiect Club Moving de până acum este Club Moving București. El definește noi standarde de excelență în domeniul sportului și al relaxării, putând să satisfacă cele mai pretențioase așteptări, la un buget rezonabil. Este situat pe domeniul Caro din Bd. Barbu Văcărescu nr. 164A, în proximitatea lacului Floreasca, în inima naturii, bucurându-se de o priveliște de excepție. Club Moving este destinația perfectă pentru relaxare și bunăstrare, atât datorită designului minimalist și a spațiilor verzi din vecinătate, cât și grație facilităților pe care le pune la dispoziție în cei peste 2400 mp dedicați sportului. Club Moving vă pune la dispoziție următoarele facilități: piscina acoperită (23 m x12 m) cu sezlonguri în zona de relaxare și o terasă exterioară; saună uscată, saună umedă, salină și salon de masaj; studio cardio echipat cu benzi de alergare prevăzute cu tv, biciclete eliptice, steppere, biciclete ergonomice și biciclete statice; sala fitness dotată cu aparate de ultimă generație și o zonă exclusivă pentru femei; studio cycling echipate cu 25 de biciclete; 2 studiouri aerobic; Kids Club (părinții se pot antrena liniștiți, lăsând copiii sub supravegherea personalului nostru), birou de evaluare. Aparatura folosită este topul gamei Teca (Italia). Club Moving București este mai mult decât un club de fitness, este un stil de viață!
 • Complex rezidențial Delea Veche

  delea veche 24Ansamblul de apartamente DV24, situat pe Strada Delea Veche 24, constituie un nou punct de referință între ansamblurile de apartamente din București. Pozitionat în inima Bucureștiului, proiectul este ușor accesibil și dinspre Calea Călărașilor și doar la câteva minute de mers de piața Alba Iulia, Piața Universității, Piața Unirii și Piața Muncii. Ansamblul de apartamente DV24 oferă 139 de apartamente în cele două clădiri ale proiectului. Cele două clădiri de câte 9 etaje oferă apartamente de 2, 3 și 4 camere, al căror acces se va face prin intermediul lifturilor moderne. Alte câteva motive pentru a alege un apartament în DV24 sunt soliditatea clădirii, fațadele moderne ale clădirilor, pereții exteriori complet vitrați puși în evidență și de înălțimea de 2.90 m a etajelor, beneficiind în acest fel de un surplus de lumină, precum și standardele excepționale ale finisajelor.
 • Phoenicia Hotels

  phoenicia hotels bucuresti 300Grupul Phoenicia Hotels & Resorts este unul dintre cele mai mari lanțuri hoteliere din România, fiind un brand românesc. Adresându-se atat turismului de business cât și celui de leisure, Phoenicia Hotels & Resorts a cunoscut o expansiune puternică în ultimii ani, oferind în prezent peste 6.000 de locuri de cazare în București și pe litoralul Mării Negre. Călătoria în lumea Phoenicia începe pe litoralul românesc odată cu preluarea hotelurilor Perla și Majestic și transformarea acestora în locații selecte ale stațiunii Mamaia. Au intrat, pe rând, în familie hotelurile Majestic Olimp și Majestic Jupiter, Phoenicia Holiday Resort, unic pe litoralul românesc, Phoenicia Luxury, cel mai tânăr membru al familiei. În același timp, grupul s-a dezvoltat și pe segmentul turismului de afaceri prin construcția hotelurilor, aparthotelurilor și a unui centru de afaceri în București: Phoenicia Grand Hotel, Phoenicia Express, Phoenicia Confort, Phoenicia Apartments Băneasa, Phoenicia Apartments Unirii, Phoenicia Apartments Splai, Phoenicia Residential Băneasa, Phoenicia Business Center. S-au investit timp, pricepere, imaginație, pentru a crea povești de vacanță dar și starea de bine atât de necesară pentru succesul în afaceri.
 • Ramada Hotels

  ramada-hotel-suites-bucharest-north-941Ramada Hotel & Suites București Nord este un hotel de 4 stele, situat într-o zonă liniștită, rezidențială, în partea de nord a orașului. Ramada Hotel & Suites București Nord este un hotel clasic, cu un amplasament ideal, la doar 15 minute de centrul orașului și la o distanță de 9 km de Aeroportul Internațional ,,Henri Coandă". Oricare ar fi scopul călătoriei, sau dacă aveți nevoie de cazare pe termen mediu sau lung, noi ne ridicam la așteptările dumneavoastră oferindu-vă mai multe tipuri de camere (De Luxe, Business, Studiouri și Apartamente) și diferite facilități adaptate oricărei cerințe. Oferim o gamă variată de produse pentru confortul dumneavoastră. Sălile noastre moderne și multifuncționale (Sapphire, Agate, Opal, Topaz, Onyx, Quartz, și Emerald), eleganta sală Diamond Ballroom, impunătoarea Crystal Ballroom, modernul Club Amethyst și sala Executive Boardroom vă oferă condițiile ideale pentru orice ocazie - o conferință, un eveniment special, o nuntă de neuitat sau o cină confidențială. La Ramada Hotel & Suites București Nord experiența unor servicii excelente într-o atmosferă elegantă și confortabilă îi face pe oaspeții noștri să se simtă întotdeauna ca acasă.
 • Romgaz Ploiesti

  romgaz ploiestiRomgaz este o societate pe acțiuni de interes național, în care statul este acționar majoritar, fiind reprezentat de Ministerul Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri. Romgaz face cercetare geologică în scopul descoperirii de noi zăcăminte gazifere, produce gaz metan prin exploatarea zăcămintelor din portofoliul companiei, depozitează subteran gaze naturale, efectuează intervenții, reparații capitale și operații speciale la sonde și asigură servicii profesioniste de transport tehnologic. Începand cu anul 2013, ROMGAZ și-a extins domeniul de activitate prin asimilarea centralei termoelectrice de la Iernut, devenind astfel producator și furnizor de energie electrică. Compania se dezvoltă prin implementarea de tehnologii de ultima oră în domeniul explorării geologice, producției și a inmagazinării subterane a gazelor, finanțate din surse proprii sau externe. Poziția economică și financiară a companiei este caracterizată prin stabilitatea profitului și lichiditate. Astfel, Romgaz se numără printre companiile deținute de stat care au îndeplinit toate condițiile de creștere economică devenind una dintre cele mai mari companii din România.
 • Centrul Crestin Bucuresti

  Centrul crestin interconfesional s-a cncretizat prin înființarea Bisericii Harul, Universitatea Biblică, Cantina Socială, Centrul de zi România Kidz, Centrul de consiliere Barnaba și Școala și Grădinița Româno-Finlandeză. Centrul a fost înființat in 1992, în apartamentul din strada Apusului, după care s-a reușit închirierea și cumpărarea unui bloc în cartierul Titan, iar în 2001 s-a cumpărat proprietatea din strada Răsăritului, nr. 59, sector 6, unde funcționează și astăzi.Încă înainte de înființarea oficială a Centrului Creștin București(CCB), universitatea a funcționat ca un centru de pregătire, organizând cursuri modulare de o săptămână sau două, în diferitelocalități din țară. În 1992, o delegație de lideri de la organizația Assemblies of God, SUA, au venit și s-a discutat dezvoltarea unui program de licențăîn teologie de 4 ani, iar la 1 octombrie `93 s-au început cursurile la zi. Cadrele didactice și finanțarea pentru universitate au venit de la organizația parteneră. Pentru mulți ani am funcționat cu aprobarea ministerului educației nationale, ca singura școală de teologie interconfesională din România, oferind specializarea în teologie ecumenică și pregătind studenți de la diferite denominațiuni, care astăzi sunt pastori, lideri sau misionari pe întreg Globul. În ultimii ani, în cadrul universității s-a dezvoltat Școala de Lideri, iar deviza pentru aceasta este:Pregătim, perfecționăm și promovăm lideri.

promotie-clienti-iproexempachete-servicii-promotie-iproexem

intretinere-centrala-termice-iproexem  Verificare Revizie Gaze mic 270x400

 

Like us!

Ofertare

 • Departament tehnic-comercial
 • Ing. Virgil Popa
 • 0728/30.20.90
 • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Contact

 • Strada Aristide Pascal Nr.2, Sector 3, București
 • 021/230.40.49
 • 021/211.40.44
 • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Intervenții ↑↓