Parteneri | Iproexem
Coșul meu  (gol) 0.00 Solicita pret
Coșul meu  (gol) 0.00 Solicita pret
Coșul meu  (gol) 0.00 Solicita pret
Coșul meu  (gol) 0.00 Solicita pret

 • Viessmann

  Viessmann
  Grupul Viessmann este unul dintre liderii internaționali în producerea sistemelor de încălzire. Compania înființată în Germania în anul 1917 este condusă în prezent de către un consiliu de administrație sub conducerea Prof. Dr. Martin Viessmann, nepotul fondatorului. Cu o cifră de afaceri de peste 1,89 miliarde Euro, compania are în prezent în jur de 10.600 de angajați.

  Fie că sunt case uni- sau multi- familiale, clădiri mari sau industriale, sistemele de încălzire centralizate Viessmann oferă clienților un program complet de produse cu puteri cuprinse între 1,5 până la 116.000 kW, pentru toate tipurile de energie.

 • Junkers

  Junkers

  În anul 2010 marca de termotehnică Junkers a devenit marca Bosch în opt ţări din Europa răsăriteană şi de sud-est. În România, trecerea de la marca Junkers la marca Bosch s-a desfăşurat începând cu 1 ianuarie 2010. Divizia Bosch Thermotechnik intenţionează să îmbine schimbarea de marcă cu o extindere suplimentară a gamei sale de soluţii de înaltă eficienţă energetică pentru încălzire şi preparare apă caldă de consum casnic. „Această schimbare ne permite să oferim clienţilor şi partenerilor noştri o paletă mai largă şi mai atractivă de produse termotehnice moderne şi inovatoare”, afirmă Klaus Huttelmaier, membru al consiliului de administraţie al diviziei Bosch Thermotechnik. „Junkers înseamnă soluţii inteligente şi service excelent. Acum, forţa inovatoare a mărcii Bosch şi prezenţa ei pe piaţă devin tot mai vizibile.” Bosch Thermotechnnik este un lider european, producător de sisteme eficiente energetic pentru încălzire, climatizarea locuinţelor şi prepararea apei calde menajere. În Europa răsăriteană, clienţii finali şi cei comerciali cunosc şi apreciază deja prezenţa mărcii Bosch în domeniul termotehnic: un sondaj reprezentativ efectuat în anul 2008 a arătat că mulţi clienţi potenţiali de sisteme de încălzire presupun intuitiv că marca Bosch oferă produse şi în acest domeniu.

 • Buderus

  Buderus

  Buderus este una dintre mărcile de prestigiu ale diviziei termotehnice ale concernului german Bosch. Bosch Thermotechnik GmbH a devenit unul din cei mai mari producători de produse de încălzire şi pregătire apă caldă. Ca ofertant de sisteme, Bosch Thermotechnik îşi propune să furnizeze căldură şi apă caldă economisind energie şi protejând mediul înconjurător. Folosirea cu răspundere a resurselor este la fel de importantă ca flexibilitatea şi operabilitatea confortabilă a sistemelor pentru clienţii noştri. Bosch Thermotechnik reuneşte mărci de prestigiu internaţionale şi regionale specializate în termotehnologie printre care: Buderus, Junkers, Bosch. Bosch Thermotechnik are un vast portofoliu de soluţii energetico-eficiente si de protejare a mediului înconjurator, începând de la centrale termice de sol şi de perete, sisteme solare si de încalzire a apei, la pompe de căldură si blocuri de cogenerare.

 • Bosch

  Bosch

  Societatea noastră deţinută integral, Bosch Thermotechnik GmbH, este unul din principalii furnizori de produse de încălzire şi încălzitoare de apă la nivel internaţional. Asigurând un climat plăcut în interior cu ajutorul soluţiilor de încălzire şi preparare a apei calde menajere oferite, deosebit de eficiente şi cu un impact redus asupra mediului înconjurător, divizia Bosch Termotehnică se concentrează atât pe gestionarea sustenabilă a resurselor cât şi pe flexibilitatea şi utilizarea confortabilă a sistemelor pentru clienţii noştri. Divizia Bosch Termotehnică integrează mărci internaţionale şi regionale din domeniul termotehnicii precum Bosch, Buderus şi Junkers. De la centrale termice de pardoseală şi murale până la pompe de căldură, de la sisteme termice solare la cazane pe combustibil solid, de la centrale de cogenerare până la cazane industriale, portofoliul de produse comercializate de divizia Bosch Termotehnică include sisteme eficiente din punct de vedere al consumului energetic şi cu un impact redus asupra mediului înconjurător.

 • Vaillant

  Vaillant

  De peste 135 de ani, Vaillant a stabilit standardele pe piaţa sistemelor de încălzire. Fiecare produs Vaillant nou, a revoluţionat domeniul confortului casnic. Chiar dacă Vaillant este numărul 1 în Europa la producţia de boilere şi centrale termice, inovaţia rămâne pe primul loc. Produsele Vaillant au atins cel mai mare grad de eficienţă si de reducere a emisiilor de noxe dezvoltând o reputaţie de invidiat pentru performanţă, calitate şi fiabilitate. Vaillant Group oferă solutii de încălzire pentru orice cămin. Prin intermediul mărcilor pe care le comercializăm, intenţionăm să fim întotdeauna partenerul “ales” de clienții noștri, colaboratori, angajați și acționari. Promisiunea Vaillant Group este un profit sigur și o dezvoltare continuă pentru a crește valoarea companiei.

 • Ferroli

  Ferroli

  Compania Ferroli și-a început activitatea în 1955, în regiunea Friuli din Italia, zonă cu tradiție în prelucrarea fierului și a cuprului. Frații Dante, Leonardo și Luigi Ferroli, au intuit dezvoltarea viitoare a pieței sistemelor de încălzire rezidențială și industrială. Tenacitatea, entuziasmul și spiritul întreprinzător al lui Dante Ferroli au transformat, în decursul timpului, Ferroli într-un brand de renume pe piața internațională. Având sediul central în San Bonifacio (Verona), Grupul Ferroli dispune de o suprafață de producție de peste 50.000 mp și are peste 3000 de angajați. Cu o cifră de afaceri anuală de peste 600 milioane de Euro, oferta Grupului acoperă o gamă vastă de produse fabricate în conformitate cu cele mai înalte tehnologii și cu un excelent raport preț/calitate.

 • De Dietrich

  De Dietrich

  Lider pe piața soluțiilor în condensație, De Dietrich și-a luat angajamentul de a dezvolta “Sustainable Comfort” în urmă cu mai bine de 10 ani, prin crearea unor sisteme de încălzire inovatoare care consuma mai puțină energie și protejează mediul înconjurator. Cu 2000 de angajați în Franța și în străinătate și o cifră de afaceri de 430 mil de Euro în 2008, De Dietrich Thermique are o prezență globală. De Dietrich oferă sisteme multi-energie care combină condensarea pe gaz, combustibilul solid, sistemele solare și pompele de căldură pentru o soluție adaptată cerințelor clienților.

 • Riello

  Riello

  Figura lui Pilade Riello se evidențiază din rândul numeroșilor antreprenori italieni care, pe parcursul secolului trecut, au contribuit în mod decisiv la dezvoltarea economică și tehnologică a țării. Datorită incredibilei sale intuiții, a spiritului de inițiativă și a determinării puternice, în anul 1922, acesta a pus bazele companiei Riello, în provincia Legnago - Verona, Italia. Dezvoltarea continuă a companiei este rezultatul inovațiilor tehnologice și celor peste 90 de ani de experiență. Riello oferă soluții integrate de combustie, condensație și energie regenerabilă.

 • Romstal

  Romstal

  Romstal este o companie românească specializată în comercializarea echipamentelor de instalații pentru construcții. Portofoliul companiei este grupat în 6 categorii de interes, gestionate de divizii specializate – Thermo, Klima, Hydro, Sanni, Electro și Ceramic, iar oferta de produse include peste 20.000 de articole caracterizate de o calitate recunoscută mondial, pe care Romstal o adoptă ca politică de piață.

 

promotie-clienti-iproexempachete-servicii-promotie-iproexem

intretinere-centrala-termice-iproexem  Verificare Revizie Gaze mic 270x400

 

Like us!

Ofertare

 • Departament tehnic-comercial
 • Ing. Virgil Popa
 • 0728/30.20.90
 • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Contact

 • Strada Aristide Pascal Nr.2, Sector 3, București
 • 021/230.40.49
 • 021/211.40.44
 • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Intervenții ↑↓