Scurt Istoric | Iproexem
Coșul meu  (gol) 0.00 Solicita pret
Coșul meu  (gol) 0.00 Solicita pret
Coșul meu  (gol) 0.00 Solicita pret
Coșul meu  (gol) 0.00 Solicita pret

scurt istoric iproex energy management 15 ani de experienta În jurul anului 2000, piața furnizorilor de soluții pentru încălzire și climatizare era încă slab dezvoltată. Orientarea către nevoile clientului era doar o lozincă frumoasă, soluțiile implementate având o eficiență scăzută și costuri mult prea mari. În paralel, instalațiile hidro-utilitare de apă și canalizare, realizate în majoritatea cazurilor înainte de 1989, au început să cedeze punând de multe ori în pericol chiar viața însăși. Creșterea tot mai accelerată a prețurilor la combustibilii fosili, dar și dificultățile tot mai mari ale sistemelor centralizate de încălzire din marile orașe de a asigura un nivel decent al confortului, au generat o nevoie tot mai mare pentru găsirea unor soluții eficiente și ieftine de încălzire.

Oamenii au început să conștientizeze, din ce în ce mai mult, riscurile la care se expuneau păstrând aceste instalații învechite. Dorința de modernizare, de confort și inovațiile tehnologice au făcut posibile apariția unor instalații termo-hidro-sanitare accesibile ca preț.

În acest context, un grup de specialiști în domeniu a luat decizia de a crea ceea ce avea să devină compania S.C. Iproex Energy Management S.R.L. După aproape 8 ani de muncă intensă, firma noastră se poate mândri acum cu un portofoliu de peste 1.000 de lucrări executate în folosul companiilor private, a utilizatorilor casnici, a instituțiilor de stat sau a complexelor rezidențiale.

Calitatea serviciilor noastre și respectul față de nevoile clienților au ajuns să ne impună pe piață ca unul dintre cei mai serioși furnizori de soluții termo-hidro-sanitare. Astfel, am ajuns să fim recomandați de clienți precum: Hotel Ramada, Hotel Phoenincia Residence, Supercom S.A., Hotel Caro, Romgaz Ploiești, complexul rezidențial Obor Towers sau Rompetrol Downstream. Performanțele ridicate ale soluțiilor noastre ne-au adus recunoașterea din partea celor mai importanți furnizori de echipamente pentru încălzire și climatizare. Dintre aceștia amintim: Viessmann, Ferroli, Romstal, Bosh, Buderus, Junkers, Vaillant, Riello sau De Dietrich.

promotie-clienti-iproexempachete-servicii-promotie-iproexem

intretinere-centrala-termice-iproexem  Verificare Revizie Gaze mic 270x400

 

Like us!

Ofertare

  • Departament tehnic-comercial
  • Ing. Virgil Popa
  • 0728/30.20.90
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Contact

  • Strada Aristide Pascal Nr.2, Sector 3, București
  • 021/230.40.49
  • 021/211.40.44
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Intervenții ↑↓