Valori | Iproexem
Coșul meu  (gol) 0.00 Solicita pret
Coșul meu  (gol) 0.00 Solicita pret
Coșul meu  (gol) 0.00 Solicita pret
Coșul meu  (gol) 0.00 Solicita pret

valori iproex energy management responsabilitatea sociala solutii eco friendly orientare catre client 2

Compania noastră și-a câștigat imaginea de seriozitate pe piața furnizorilor de servicii integrate hidro-termo-sanitare respectând un set de valori fundamentale de la care nu ne abatem.


Orientarea către client.

Fie că ești utilizator casnic îngrijorat de valoarea facturilor la utilități, fie că esți o corporație orientată spre eficientizarea costurilor, noi te tratăm cu același respect. Venim în întâmpinarea nevoilor tale cu o experiență de peste 15 ani a specialiștilor noștri și cu fiabilitatea echipamentelor funizate de cei mai mari producători recunoscuți la nivel mondial. Alături de noi stau furnizori precum: Junkers, Wiessman, Buderus, Bosch, Vaillant, De Dietrich, Ferroli, Riello sau Romstal. De asemenea, dezvoltăm permanent programe de consultare a clienților pentru a determina nivelul de satifacție față de compania noastră.

Orientarea către rezultate.

Ținta noastră este să îți oferim servicii ireproșabile, adaptate în detaliu nevoilor și posibilităților tale. Soluțiile noastre își vor produce efectele benefice imediat și în conformitate cu angajamentele luate. Nu vom promite niciodată un rezultat pe care să nu îl putem atinge. Dept dovadă a angajamentelor noastre stau marturiile a peste 1000 de beneficiari mulțumiți, dintre care amintim: Hotel Ramada, Hotel Phoenincia Residence, Supercom SA, Hotel Caro, Romgaz Ploiești, complexul rezidențial Obor Towers sau Rompetrol Downstream.


Soluții sustenabile și eco-friendly.

Conștienți că mediul în care trăim ne influențează calitatea vieții, specialiștii Iproex Energy Management sunt gata să îți propună doar acele soluții tehnice care vin în întâmpinarea nevoilor tale, dar care sunt și prietenoase cu mediul. Poluarea nu mai este un factor pe care să îl neglijăm. Din acest motiv, specialiștii noștri sunt în permanență la curent cu inovațiile tehnologice, care permit protejarea mediului, iar alegerea furnizorilor de echipamente o facem în funcție de respectul acestora față de mediul înconjurător.


Interesul față de proprii noștri angajați.

Politica de resurse umane a companiei noastre pune accentul pe respectul față de angajat. În acest sens, sprijinim perfecționarea profesională prin participarea la cursuri de specializare și încurajăm exprimarea liberă, constructivă, indiferent de mediul cultural de proveniență, vârstă sau sex. În schimb, avem toleranță 0 față de comportamentele indisciplinate sau lipsite de respect. Promovăm dezvoltarea continuă a abilităților de comunicare, astfel încât relația cu clienții să fie bazată pe seriozitate, transparență și politețe.


Responsabilitatea socială.

Suntem consecvenți crezului nostru conform căruia o companie trebuie să își asume acțiuni benefice, nonprofit, în comunitatea în care își desfășoară activitatea. În acest sens, SC Iproex Energy Management SRL se implică activ în proiecte ale comunității sprijinind acțiuni sociale și de mediu dezvoltate de organizații neguvernamentale nonprofit.


Relația cu companiile partenere. 

SC Iproex Energy Management SRL consideră că atingerea obiectivelor sale se poate face doar printr-o bună relație cu furnizorii de bunuri și servicii din industria instalațiilor hidro-termo-sanitare și de climatizare. Din acest motiv, căutăm să stabilim relații de colaborare bazate pe încredere, transparență și beneficii reciproce. Criteriile de alegere a unui partener țin exclusiv de calitatea și costurile echipamentelor și a serviciilor furnizate. Acordurile noastre contractuale prevăd inclusiv clauze de conformare cu standardele sociale, etice și de mediu.


Din momentul în care ne vei alege grijile tale vor deveni grijile noastre. Cu Iproex Energy Management radiezi de energie!

promotie-clienti-iproexempachete-servicii-promotie-iproexem

intretinere-centrala-termice-iproexem  Verificare Revizie Gaze mic 270x400

 

Like us!

Ofertare

  • Departament tehnic-comercial
  • Ing. Virgil Popa
  • 0728/30.20.90
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Contact

  • Strada Aristide Pascal Nr.2, Sector 3, București
  • 021/230.40.49
  • 021/211.40.44
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Intervenții ↑↓